Copyshop

Print & Kopie

Producten die wij zoal via print in onze copyshop vervaardigen zijn brieven, facturen, brochures, uitnodigingen, flyers, briefpapier, visitekaartjes, stickers, geboortekaartjes, trouwkaarten en nog veel meer.

Kwaliteit

Wij maken gebruik van een hoogstaand machinepark welke snel hoogwaardige kwalitatieve afdrukken levert. Zowel in zwart als in full-colour. Dit gecombineerd met onze expertise geeft zulke mooie prints dat u het verschil tussen offsetdruk of digitaal geprint nauwelijks meer kunt onderscheiden.

Kopiëren

Het merendeel van onze opdrachten wordt geprint. Toch komt het nog regelmatig voor dat er geen digitaal bestand van een origineel aanwezig is. Geen probleem. U bent met uw papieren documenten ook gewoon welkom en die kopiëren wij graag voor u. Enkelzijdig, dubbelzijdig, dun papier, dik papier, gekleurd papier, vergroten, verkleinen, etc. Alles is mogelijk t/m het formaat SRA3 (320 x 450 mm). Wij kunnen uw analoge document ook digitaliseren (scannen) indien gewenst.

Print of offsetdruk

Er kan gekozen worden voor print om verschillende redenen:

  • Kleinere oplages
    De opstartkosten van een printer zijn laag. Hierdoor zijn kleinere oplages gewoon goedkoper wanneer ze worden geprint. Bij een oplage van meer dan 1.000 dezelfde exemplaren op het formaat A4 zal offsetdruk waarschijnlijk een gunstigere prijs gaan geven.
  • Wanneer er haast geboden is bij de opdracht
    De gemiddelde doorlooptijd bij print is 1 tot 2 werkdagen waar de gemiddelde doorlooptijd voor offsetdruk 5 tot 7 werkdagen is.
  • Wanneer ieder document verschillend is en variabele gegevens bevat
    U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan facturen of brieven met elk een ander adres van de ontvanger erop. Zie voor meer mogelijkheden met variabele data printen onze pagina database publishing.

Voldoet uw opdracht niet aan één of meerdere bovengenoemde punten? Dan zal er hoogstwaarschijnlijk gekozen worden voor offsetdruk.

Grafische afwerking

Vaak is drukwerk nog niet klaar wanneer het alleen wordt gekopieerd of geprint. Meestal dient er nog een vorm van grafische afwerking plaats te vinden zoals nieten, vouwen of brocheren. Zie voor alle mogelijkheden onze pagina over grafische nabewerking. Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw drukwerk te versturen via direct mail.

Geïnteresseerd in onze kopieerservice/printservice?

Neem contact met ons op of vraag direct vrijblijvend een prijs aan via ons online offerteformulier. U bent natuurlijk ook altijd van harte welkom in onze copyshop.


« Ontwerp en DTP Database publishing »