Programmeren

Hoe wij programmeren

Wanneer u uw webbased applicatie laat ontwikkelen of beheren door LETO grafisch serviceburo haalt u expertise in huis op het gebied van het web. Ook de programmeercode wordt op een professionele wijze geschreven.

HTML 5

HTML is de afkorting voor Hyper Text Markup Language. De elementen die op een website worden weergegeven, worden in HTML geschreven. Wij maken gebruik van de nieuwste versie; HTML 5. Een extra schone manier van code schrijven wat de toegankelijkheid van uw applicatie verbeterd. Door deze strakke HTML krijgt u tevens een hogere waardering in de zoekmachines doordat de zoekmachines uw site beter kunnen begrijpen. Ook wordt uw site hierdoor geoptimaliseerd voor spraak- en tekstbrowsers.

CSS 3

CSS is de taal waarin het design wordt bepaald. De CSS wordt door ons bewust gescheiden van de HTML. Het voordeel hiervan is dat het design van uw webapplicatie in één bestand staat. Door alleen dit ene bestand aan te passen kunnen wij de gehele look-and-feel van uw applicatie veranderen. Dit is dus zeer onderhoudsvriendelijk en kostenbesparend op de langere termijn.

PHP 8

Wij programmeren in de taal PHP. PHP is de meest gebruikte en ondersteunde taal op webservers. PHP is in tegenstelling tot ASP een open-source taal, wat concreet voor u betekent dat u niet hoeft te betalen voor (dure) licenties. De huidige versie waarin wij programmeren is PHP 8.

Object georiënteerd programmeren (OOP)

Wij programmeren object georiënteerd. Bij deze wijze van programmeren worden alle verschillende soorten codes gescheiden gehouden. Deze gescheiden code is erg onderhoudsvriendelijk en maakt het vrij eenvoudig uw applicatie uit te breiden met nieuwe functionaliteiten.

MariaDB (MySQL)

MariaDB is een krachtig open-source database programma. De meeste webservers maken gebruik van het gratis MariaDB programma. Wij ontwikkelen daarom ook voor dit programma. Kortom, ook onze databasekeuze is betrouwbaar, snel en goedkoop.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook uw webapplicatie laten ontwikkelen door LETO? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.


« Usability Beveiliging »