Webbrowsers

Welke webbrowser gebruikt u?

De afgelopen jaren zijn er steeds meer verschillende webbrowsers op de markt gekomen. Welke browser gebruikt u en welke gebruikt uw bezoeker?

LETO bouwt platform onafhankelijk

Wij bouwen webapplicaties welke op alle besturingssystemen werken. Of het nu gaat om een Microsoft Windows systeem of een Apple Mac OS of een andere Linux omgeving. Wij testen uw website op de verschillende besturingssystemen om er zeker van te zijn dat uw site er altijd op en top uit ziet.

Iedere website of webapplicatie die wij bouwen is tevens zonder problemen te bezoeken via uw mobiele apparaat. Of het nu gaat om een Apple iOS, Windows mobile of Android device. Zie ook de pagina responsive webdesign voor meer informatie.

LETO bouwt cross browser compatible

Naast dat uw webapplicatie op ieder besturingssysteem goed moet werken, dient de applicatie ook in elke browser te werken. Wij controleren uw site altijd in Firefox, Opera, Chrome, Safari en Edge waardoor iedereen een optimale surfervaring heeft op uw website.

Geïnteresseerd?

Wilt u ook uw webapplicatie laten ontwikkelen door LETO? Kom dan bij ons langs of neem contact met ons op voor meer informatie.


« Beveiliging SEO »