Voor websitebouwers

Laat uw websites opvallen met panoramafoto's

Bent u een websitebouwer? Laat dan de websites voor uw klanten extra opvallen door het gebruik van panoramafoto's en virtuele tours. Houd bezoekers langer vast en laat hen kennis maken met het bedrijf achter de website.

Toepassingen

Toepassingen op websites waarbij u aan panoramafotografie kunt denken zijn:

  • Informatieve en decoratieve weergaven in headers
  • Informatieve weergaven op de contactpagina
  • Museumweergave waarbij u informatie kunt tonen bij de onderdelen die u ziet
  • Fullscreen weergaven van de winkel en/of showroom met optionele doorklik naar het product of de productgroep in de webwinkel

Google Street View voor uw zakelijke klanten

Het merendeel van de klanten waarvoor u websites bouwt zijn zakelijke klanten. Overtuig uw klanten om gebruik te maken van de mogelijkheden die Google Street View te bieden heeft. De belangrijkste reden om te kiezen voor Google Street View is de presentatie van het bedrijf op de verschillende diensten van Google. Tevens is de hosting van de virtuele tour en het daarbij behorende dataverkeer voor rekening van Google.

De mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer uw klant heeft besloten te kiezen voor de optie Google Street View gaat er een wereld aan mogelijkheden voor u open. Integreer de virtuele tour middels de gratis Google Maps API in uw website en de mogelijkheden zijn eindeloos aan te passen met javascript. De belangrijkste mogelijkheden zijn:

  • Het automatisch laten draaien van een panorama
  • Het automatisch verwisselen van de panoramalocatie
  • Het plaatsen van een navigatiemenu in uw virtuele tour
  • Het plaatsen van informatieballonen (incl. HTML) in uw virtuele tour

De weergave-instellingen van de standaard Google Maps-navigatie zijn volledig naar wens aan te passen. Indien gewenst kunnen deze zelfs volledig worden uitgeschakeld.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd in een samenwerking tussen uw bedrijf en de panoramafotografie-services van LETO? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Geen locatie die geschikt is voor Google Street View?

Moet u een website bouwen voor een locatie die niet geschikt is voor Google Street View, zoals particulier terrein? Geen probleem! Wij hebben alternatieven om panoramafoto's beschikbaar te stellen. Ook via deze alternatieven kan de virtuele tour worden weergegeven op alle denkbare devices middels HTML5. Zie voor een voorbeeld van een woonhuis de pagina voor makelaars.


« Voor makelaars Website ontwikkeling »