Nieuws van LETO grafisch serviceburo

Lees hieronder alle gebeurtenissen en vermeldenswaardigheden rondom LETO:

17
Dec
Placeholder website voor VDA Schilderwerken

Placeholder website voor VDA Schilderwerken

Voor de start-up VDA Schilderwerken uit Vleuten hebben wij een hosting pakket met e-mail geleverd. Tevens hebben wij een placeholder website gemaakt welke te zien is op www.vdaschilderwerken.nl

09
Okt
Website voor Pasklaar Veranderatelier

Website voor Pasklaar Veranderatelier

In opdracht van Pasklaar Veranderatelier hebben wij ook een budget website ontworpen en gebouwd. Deze website is responsive en bestaat uit een single-page navigatie. Een ideale oplossing voor de wat kleinere website. Zie het resultaat op www.pasklaar.nl.

25
Mei
Website voor Peelen Bouw- en Vastgoedmanagement

Website voor Peelen Bouw- en Vastgoedmanagement

In opdracht van Peelen Bouw- en Vastgoedmanagement hebben wij een budget website ontworpen en gebouwd. Deze website is responsive en bestaat uit een single-page navigatie. Een ideale oplossing voor de wat kleinere website. Zie het resultaat op www.peelenbouw.nl.

02
Apr
Systeem voor Gemeente Woerden i.s.m. Wasserette de Knijper

Systeem voor Gemeente Woerden i.s.m. Wasserette de Knijper

In opdracht van de Gemeente Woerden en Wasserette de Knijper heeft LETO grafisch serviceburo een voorraadsysteem ontwikkeld voor de kleding van de Gemeente Woerden. Met dit systeem heeft de Gemeente Woerden duidelijk inzicht in de voorraad en het gebruik van de kleding.

Alle kleding wordt voorzien van een unieke barcode die met een handige barcodescanner kan worden uitgelezen. In het systeem komen vervolgens alle relevante gegevens van het kledingstuk naar voren.

Bij de wasserette is tevens een barcodescanner geïnstalleerd. De wasserette hoeft de kledingstukken nu alleen nog maar te scannen. De kleding wordt vervolgens automatisch geteld en geregistreerd voor facturatie. De gemeente kan hieruit vervolgens weer allerlei statistieken destilleren.

Al met al een hoop minder handelingen en een stuk meer inzicht voor beide partijen.

LETO verzorgt tevens de hosting van dit systeem in een beveiligde omgeving.

01
Nov
Website voor Stichting Nacht van Woerden

Website voor Stichting Nacht van Woerden

Stichting Nacht van Woerden organiseert jaarlijk aan de vooravond van de traditionele Koeienmarkt van Woerden een internationale veldrit. De beste renners van de wereld komen jaarlijks naar Woerden.

In opdracht van de Stichting Nacht van Woerden heeft Liquidificador een website ontworpen die LETO grafisch serviceburo verder heeft mogen ontwikkelen en bouwen. Deze website trekt jaarlijks rond de Koeienmarkt vele duizenden bezoekers. Bekijk de website op www.nachtvanwoerden.nl.


« Papiersoorten Portfolio »