Enveloppen inprinten

Digitaal drukken van enveloppen

Het inprinten van enveloppen vraagt om een geavenceerde techniek. Leto kan uw enveloppen op verschillende wijzen inprinten.

NAW-gegevens

Enveloppen kunnen voorzien worden van naam, adres en woonplaats gegevens. Deze gegevens worden dan direct op de envelop geprint. De naw-gegevens kunnen in een kleur naar keuze op uw envelop worden geprint. De beschikbare kleuren zijn zwart, blauw, rood en groen.

Aanbrengen van een extra attentie

Wilt u dat uw envelop extra onder de aandacht wordt gebracht bij de ontvanger? Kies dan eens voor een extra tekst op uw envelop als LET OP: SPECIALE AANBIEDING of een andere kreet naar keuze. Deze speciale kreet om uw verzendstuk extra onder de aandacht te brengen kan in een kleur naar keuze op uw bestaande envelop worden aangebracht (zwart, blauw, rood en groen).

Full-colour bedrukking

Enveloppen kunnen ook worden voorzien van een full-colour bedrukking. Bij het full-colour inprinten van enveloppen zijn er wel twee kanttekeningen:

  1. De envelop mag geen venster hebben of het dient een speciale hittebestendige vensterenvelop te zijn (bij ons verkrijgbaar).
  2. De bedrukking kan niet aflopend zijn.

Wanneer kiest u voor het inprinten van uw envelop

U kiest voor het inprinten van een envelop wanneer:

  • Het gaat om variabele data.
  • Het gaat om een klein aantal waardoor drukken simpelweg te duur is.
  • Het gaat om een (last-minute) opdracht waarbij de opdracht snel klaar moet zijn.

Voldoet uw opdracht niet aan één of meer van bovenstaande punten, dan zullen uw enveloppen hoogstwaarschijnlijk bedrukt worden via offsetdruk.

Enveloppen inprinten wordt meestal uitgevoerd in combinatie met het versturen van een direct mail.


« Database publishing Drukkerij »