Drukkerij

Het drukken van huisstijlen en aanverwante producten

De meest gangbare vorm van drukken is offsetdruk. Bij deze techniek worden plano vellen voorzien van inkt. Producten die worden vervaardigd in de drukkerij middels offsetdruk zijn onder andere brochures, uitnodigingen, flyers, briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, schrijfblokken, omslagmappen en nog veel meer.

Afhankelijk van de oplage wordt er gekozen voor een grotere of kleinere drukpers om een zo efficiënt mogelijke prijsstelling te creëren. Een grotere drukpers heeft namelijk hogere instelkosten maar geeft weer een goedkopere prijs per eenheid. Op een drukpers wordt standaard gedrukt in CMYK maar voor huisstijlen wordt er ook regelmatig gedrukt in PMS.

Offsetdruk of print

Vanwege de hogere instelkosten van een drukpers ten opzichte van een printer wordt er pas voor offsetdruk gekozen wanneer er grotere aantallen van eenzelfde item moeten worden geproduceerd. Het omslagpunt ligt hierbij zo rond de 1.000 exemplaren op het formaat A4. Bij kleinere oplages of wanneer er hoge spoed op het drukwerk zit wordt er gekozen voor print vanwege de meest efficiënte prijsstelling. Tevens wordt er voor print gekozen wanneer er variabele gegevens op het drukwerk dienen te komen zoals een adres of een persoonlijke afbeelding. Wij zullen u hier altijd passend in adviseren.

Prijzen

LETO kan zowel op groot formaat als op klein formaat een mooie kwaliteit drukwerk verzorgen tegen concurrerende prijzen. Omdat drukwerk erg persoonlijk is, is het lastig om vaste prijzen op onze website te plaatsen. Wij maken graag een vrijblijvende prijsopgave voor u. Een offerte kunt u aanvragen via het offerteformulier. Even bellen of mailen kan natuurlijk ook.


« Enveloppen inprinten Groot formaat »