Voor makelaars

Panoramafotografie voor makelaars

Laat de huizen van uw huizenverkopers extra opvallen met een virtuele tour door de te verkopen woning. Potentiële huizenkopers kunnen met een virtuele tour op internet een nog betere indruk krijgen van de betreffende woning en van het formaat en de indeling van de ruimtes. Verhoog het percentage bezichtigingen die daadwerkelijk uitdraaien op een bod.

Bespaar tijd en geld

Door het laten maken van een virtuele tour kunt u veel tijd en daardoor geld besparen. Voeg een extra stap toe tussen de gebruikelijke foto's van een woning en de bezichtiging hiervan. Omdat potentiële huizenkopers het huis al virtueel hebben kunnen bekijken, zullen er meer serieuze bezichtigingen plaatsvinden en minder bezichtigingen die op niets uitdraaien. Ook hoeft de huizenverkoper daardoor minder vaak zijn woning beschikbaar te stellen voor een bezichtiging. Het aantal bezichtigingen dat daadwerkelijk uitdraait op een eerste bod zal toenemen. De geïnteresseerden hebben het huis al volledig kunnen bekijken en zijn hierdoor misschien zelfs al een beetje virtueel verliefd geworden op de woning.

Zowel te plaatsen op Funda, als op uw eigen website

De gemaakte panoramafoto's van de woning zijn te integreren in de vermelding van de woning op Funda en is tevens te integreren op de vermelding van de woning op uw eigen website. U betaalt eenmalig voor de fotoshoot en het beschikbaar stellen ervan. U bent niet gebonden aan een vorm van abonnementskosten aan ons. Het gaat om een eenmalige uitgave per woning (prijs afhankelijk van het aantal ruimtes). De virtuele tour blijft vervolgens onbeperkt kosteloos beschikbaar, onafhankelijk van de duur dat de woning te koop staat.

Voorbeeld

 

Geïnteresseerd?

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

Bent u geen makelaar?

Bent u geen makelaar en wilt u uw huis verkopen met ondersteuning van een virtuele tour? Geef dan bij uw makelaar aan dat u gebruik wilt maken van onze dienst om uw huis extra op te laten vallen op Funda en de website van de makelaar.


« Panoramafotografie Voor websitebouwers »