Google Street View

Trek klanten aan met Google Street View

Verbeter de zichtbaarheid van uw bedrijf in Google met een hoogwaardige 360-graden virtuele rondleiding op basis van Street View-technologie. Nodig (potentiële) klanten uit voor een virtuele rondleiding door uw bedrijf in Google Zoeken en Google Maps. Voeg Street View eenvoudig toe aan uw website met de Google Maps API of gewoon via HTML. De virtuele rondleiding is ook te plaatsen op uw Facebook bedrijfspagina.

Uw bezoekers kunnen Google Street View probleemloos bekijken op hun computers, smartphones en tablets.

Na de fotoshoot zullen de foto’s, die allen moeten voldoen aan de strenge kwaliteitseisen van Google, geüpload worden naar de servers van Google. Hiervandaan zal uw virtuele tour altijd gratis beschikbaar en toegankelijk blijven.

De virtuele tour en bedrijfsfoto’s worden gekoppeld aan uw eigen Google bedrijfspagina, uw Google Zoeken resultaat en aan uw Google Maps vermelding.

Enkele dagen na de fotoshoot wordt u geïnformeerd dat uw Google Street View live staat.

Voorbeeld

Door ons gemaakte Google Street View van Badkamers Woerden:

Prijzen

De prijs voor het maken van een Google Street View is afhankelijk van de bedrijfsoppervlakte. Het is te vergelijken met het bedrag van de aanschaf van een computer. Een instapmodel voor kleine bedrijven en een luxe model voor grote bedrijven. De Google Street View fotoshoot is een eenmalige uitgave vanuit uw marketingbudget die, in tegenstelling tot de meeste andere marketinguitgaven, voor altijd zichtbaar zal blijven.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact met ons op voor meer informatie.


« Panoramafotografie Voor makelaars »