Groot formaat

Afdrukken op A0, A1, A2 of een ander formaat naar uw keuze

Met onze Canon IPF8100-plotter verzorgen wij groot formaat prints tot een maximale breedte van 1067 mm. De prints kunnen tot een maximale lengte van 3 meter worden gemaakt.

Posters met fotokwaliteit

De Canon IPF8100 is een plotter welke verbluffend mooie haarscherpe foto-afdrukken maakt. Dit bereiken wij doordat de machine gebruik maakt van 12 inktkleuren in plaats van de conventionele 4-kleuren (Cyaan, Magenta, Yellow, Black). De kleurruimte is hierdoor enorm en dat ziet u terug in het eindproduct. Wij durven hierdoor te stellen dat wij de mooiste afdrukken van de regio maken.

Toepassingen

Papiersoorten

De bedrukking kan op verschillende materialen plaatsvinden. Standaard hebben wij 90 grams, 120 grams en 180 grams mat papier. Daarnaast hebben we 240 grams satijn glanzend watervast fotopapier (TIP!), watervast canvas doek (levensduur 1 tot 2 jaar afhankelijk van de weersinvloeden), art paper en niet lichtdoorlatend vinyl wat met name gebruikt wordt voor roll-banners.

Meer informatie

Kom eens vrijblijvend langs om uzelf te overtuigen van de verschillende mogelijkheden en de mooie kwaliteit, neem contact met ons op of bestel direct uw poster(s) op PosterWoerden.nl.


« Drukkerij Bouwtekeningen »