Nieuws van LETO grafisch serviceburo

Lees hieronder alle gebeurtenissen en vermeldenswaardigheden rondom LETO:

10
Jul
National Instruments eerste gebruiker LETO extranet systeem

National Instruments eerste gebruiker LETO extranet systeem

Speciaal voor vaste klanten heeft LETO een extranet systeem ontwikkeld waarop klanten kunnen inloggen, hun huisstijl kunnen bekijken en hun drukwerk binnen vastliggende kaders kunnen opmaken. Bijvoorbeeld ideaal voor visitekaartjes maar het systeem is nog veel breder in te zetten dan alleen voor visitekaartjes.

Het extranet systeem bespaart onze klanten opmaakkosten en heeft als bijkomend voordeel dat de klant direct een pdf drukproef van het drukwerk kan inzien. Een visitekaartje kan hierdoor 24/7 in een minuut worden opgemaakt, gecontroleerd en worden besteld.

Tevens zien onze relaties hun bestelhistorie waardoor gemakkelijk kan worden gemonitord hoe snel de doorloopsnelheid is van het drukwerk. Het nieuwe aantal te bestellen exemplaren kan hier op worden aangepast.

Heeft u ook interesse om uw huisstijl te plaatsen in ons extranet systeem? Neem dan contact met ons op.

28
Jun
Google Street View Art By Nature

Google Street View Art By Nature

Voor Art By Nature hebben wij een Google Street View gemaakt. Vanaf nu kan iedereen een virtuele tour nemen door Art By Nature.

Bekijk hier de Google Street View van Art By Nature.

02
Jun
Google Street View Inkbrothers

Google Street View Inkbrothers

Voor Inkbrothers hebben wij een Google Street View gemaakt. Vanaf nu kan iedereen een virtuele tour nemen door Inkbrothers.

Bekijk hier de Google Street View van Inkbrothers.

06
Mei

Uw website over een beveiligde SSL verbinding voor maar € 1,- per maand

De nieuwe standaard is dat iedere website over een beveiligde HTTPS verbinding draait met een SSL certificaat. Het hebben van een SSL certificaat was tot voorkort duur en arbeidsintensief. Vanaf nu is dat niet meer nodig. Wij stellen eenmaal voor u gratis een SSL-certifcaat in en vanaf dat moment hoeft u nooit meer om te kijken naar de geldigheid van uw SSL certificaat. Dit doen wij voor u voor slechts € 1,- per maand. Zo simpel kan het zijn.

Het hebben van een beveiligde website met een SSL certificaat is van belang wanneer uw bezoekers (persoonlijke) gegevens achter kunnen laten op uw website via een formulier.

Een beveiligde verbinding draagt sowieso bij aan de pagerank van uw website in de zoekmachines.

Wilt u uw website ook via een beveiligde HTTPS verbinding of wilt u uw website of webapplicatie bij ons laten hosten? Neem dan direct contact met ons op.

 

11
Apr
Google Street View Knap Leren

Google Street View Knap Leren

Voor Knap Leren hebben wij een Google Street View gemaakt. Vanaf nu kan iedereen een virtuele tour nemen door Knap Leren.

Bekijk hier de Google Street View van Knap Leren.


« Papiersoorten Portfolio »