Nieuws van LETO grafisch serviceburo

Lees hieronder alle gebeurtenissen en vermeldenswaardigheden rondom LETO:

02
Apr
Systeem voor Gemeente Woerden i.s.m. Wasserette de Knijper

Systeem voor Gemeente Woerden i.s.m. Wasserette de Knijper

In opdracht van de Gemeente Woerden en Wasserette de Knijper heeft LETO grafisch serviceburo een voorraadsysteem ontwikkeld voor de kleding van de Gemeente Woerden. Met dit systeem heeft de Gemeente Woerden duidelijk inzicht in de voorraad en het gebruik van de kleding.

Alle kleding wordt voorzien van een unieke barcode die met een handige barcodescanner kan worden uitgelezen. In het systeem komen vervolgens alle relevante gegevens van het kledingstuk naar voren.

Bij de wasserette is tevens een barcodescanner geïnstalleerd. De wasserette hoeft de kledingstukken nu alleen nog maar te scannen. De kleding wordt vervolgens automatisch geteld en geregistreerd voor facturatie. De gemeente kan hieruit vervolgens weer allerlei statistieken destilleren.

Al met al een hoop minder handelingen en een stuk meer inzicht voor beide partijen.

LETO verzorgt tevens de hosting van dit systeem in een beveiligde omgeving.

01
Nov
Website voor Stichting Nacht van Woerden

Website voor Stichting Nacht van Woerden

Stichting Nacht van Woerden organiseert jaarlijk aan de vooravond van de traditionele Koeienmarkt van Woerden een internationale veldrit. De beste renners van de wereld komen jaarlijks naar Woerden.

In opdracht van de Stichting Nacht van Woerden heeft Liquidificador een website ontworpen die LETO grafisch serviceburo verder heeft mogen ontwikkelen en bouwen. Deze website trekt jaarlijks rond de Koeienmarkt vele duizenden bezoekers. Bekijk de website op www.nachtvanwoerden.nl.

20
Okt

Binnenkijken bij Boomkwekerij A. TH. Verkleij

Boomkwekerij A. TH. Verkleij is een kwekerij & afhaalcentrum voor particulieren en bedrijven en is het adres voor groenproffesionals. Al meer dan 60 jaar een begrip in Boskoop en omgeving. Boomkwekerij A. TH. Verkleij biedt een compleet sortiment boomkwekerijproducten. Veel uit de volle grond en direct op voorraad. Professionals in de groenbranche, zoals hoveniers, groenvoorzieners en tuincentra kunnen hun plantenlijst bij Boomkwekerij A. TH. Verkleij in een keer compleet maken.

In opdracht van Boomkwekerij A. TH. Verkleij hebben wij bovenstaande Google Street View gemaakt. Kijk eens rond bij deze kwekerij.

23
Mei

Binnenkijken bij Samsara restaurant

Samsara restaurant heeft een uitgebreid menu van diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten uit het Indiase continent. Samsara biedt een culinaire reis naar het levendige en kleurrijke India & Nepal. Samsara is gevestigd in hartje Amsterdam, in de nabijheid van het Vondelpark en Museumplein.

In opdracht van Samsara restaurant hebben wij bovenstaande Google Street View gemaakt. Kijk eens rond in dit Indiase/Nepalese restaurant.

31
Mrt
LETO grafisch serviceburo trekt in bij Van Rooijen Grafisch

LETO grafisch serviceburo trekt in bij Van Rooijen Grafisch

Vanaf 1 april 2017 wordt LETO grafisch serviceburo overgenomen door Van Rooijen Grafisch uit Vleuten.

Fysiek betekent dit dat LETO gaat verhuizen naar Vleuten en de deur in Woerden sluit. Voor onze bestaande relaties in Woerden en omgeving behouden wij een gratis service voor het halen/brengen van drukwerk waardoor onze relaties nauwelijks tot geen ongemak zullen beleven aan deze verhuizing. Onze prijzen en service blijven hetzelfde. De website, mailadressen en de telefoonnummers blijven gewoon bestaan.

Groot voordeel aan deze overname is de groei van het bedrijf. Meer collega's betekent meer flexibiliteit om pieken op te kunnen vangen. Tevens hebben wij nu weer een echte drukpers in huis waardoor er nu ook weer echt drukwerk in huis kan worden vervaardigd. U bent van harte welkom op onze nieuwe locatie op de Odenveltlaan 3 in Vleuten.


« Papiersoorten Portfolio »