Nieuws van LETO grafisch serviceburo

Lees hieronder alle gebeurtenissen en vermeldenswaardigheden rondom LETO:

23
Nov

Binnenkijken bij Mini & Me

Mini & Me verkoopt de leukste zwangerschapskleding en verkoopt een ruim aanbod aan voedingskleding en -lingerie. Ook voor de kleintjes t/m maat 104 hebben ze baby- en kinderkleding in de verkoop.

In opdracht van Mini & Me hebben wij bovenstaande Google Street View gemaakt. Kijk eens rond in deze nette en gezellige modezaak.

31
Okt

Google Street View Restaurant De Kade Rotterdam

Restaurant De Kade is een 100% vegetarisch Oosters Restaurant gelegen aan de West Kruiskade in het centrum van Rotterdam.

In opdracht van Restaurant De Kade Rotterdam hebben wij bovenstaande Google Street View gemaakt. Kijk eens rond in dit vegetarisch restaurant.

31
Aug
Nieuwe website voor LETO grafisch serviceburo

Nieuwe website voor LETO grafisch serviceburo

Na een periode van ontwikkelen presenteren wij u met gepaste trots onze nieuwe website.

Design

De meest opvallende wijziging is het design. Een nieuw fris ontwerp met een mooie interactieve header op de homepage die weer helemaal past bij deze tijd. De menustructuur is onder de loep genomen; versimpeld en verduidelijkt.

Responsive design

De nieuwe website is volledig responive. Dit betekent dat de website zicht automatisch aanpast en optimaliseert voor het beeldscherm waar de bezoeker de site op bekijkt. Hierdoor heeft een bezoeker van de website altijd een optimale gebruikerservaring ongeacht of deze de website bekijkt op mobiel, tablet of computer.

CMS

Elke website die wij opleveren leveren krijgt een op maat gemaakt CMS-systeem. Bij het ontwikkelen van deze website hebben wij ons basis CMS-systeem verder doorontwikkeld. Wij geven u graag een demonstratie.

URL-rewriting

De gebruikte url's zijn nog korter geworden. Hierdoor worden de url's beter leesbaar en ook makkelijker om rechtstreeks in te typen.

Geïntereseerd?

Heeft onze website uw interesse gewekt om uw website door ons te laten ontwikkelen? Kom bij ons langs of neem direct contact met ons op voor een afspraak.

08
Aug
Google Street View Restaurant Scheeps

Google Street View Restaurant Scheeps

Voor Restaurant Scheeps hebben wij een Google Street View gemaakt. Vanaf nu kan iedereen een virtuele tour nemen door Restaurant Scheeps.

Bekijk hier de Google Street View van Restaurant Scheeps.

14
Jul
Website Rietendakverzekeren.nl

Website Rietendakverzekeren.nl

In opdracht van AKA Verzekeringen uit Linschoten heeft LETO grafisch serviceburo de website Rietendakverzekeren.nl inclusief logo ontworpen en gebouwd.

De opdracht van AKA Verzekeringen bestond uit het maken van een informatieve productwebsite over rieten daken met als toevoeging de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor het verzekeren van een rieten dak. De website moest fris zijn en emotie oproepen bij de bezoeker. Uiteraard is de website responsive waardoor de bezoeker op zowel smartphone als tablet als op de computer een zo prettig mogelijk bezoek beleeft aan de website.

Tevens is de website voorzien van een geavenceerd CMS onderhoudssysteem waarop de opdrachtgever kan inloggen en de inhoud van de website kan bewerken.

Zie het resultaat op www.rietendakverzekeren.nl


« Papiersoorten Portfolio »